Η Owlet πραγματικά βοηθάει 💯

 

Η κάλτσα του Vincent άρχισε να αναφέρει ένα πρόβλημα νωρίς το βράδυ (την είχε φορέσει πριν και όλα ήταν καλά) όταν πήγαινε για ύπνο. Έμοιαζε να είναι μια χαρά, δεν φαινόταν να έχει ξεσπάσματα, δεν του κόπηκε η ανάσα, απλώς τον πήρε ο ύπνος. Όταν έλεγξα τον πρώτο συναγερμό στην εφαρμογή και είδα έναν καρδιακό παλμό περίπου 295/λεπτό, υπέθεσα ότι επρόκειτο για λάθος, καθώς το παιδί φαινόταν μια χαρά. Ωστόσο, οι συναγερμοί συνεχίστηκαν ακόμη και μετά την επανεκκίνηση της συσκευής, κάτι που ήδη νομίζαμε περίεργο, οπότε βάλαμε το αυτί μας στο στήθος του και ακούσαμε ότι η καρδιά του χτυπούσε πολύ γρήγορα. Αρχικά επικοινωνήσαμε με τον γιατρό, αλλά όταν άκουσε την καρδιά του, κάλεσε αμέσως την υπηρεσία έκτακτης ανάγκης.

Κατά την εισαγωγή του στην παιδιατρική ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Olomouc, ο επικεφαλής του τμήματος διέγνωσε ταχυκαρδία και συγκεκριμένα AVRT (που στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε από καρδιολόγους) βάσει καταγραφών ΗΚΓ.

Μας είπαν ότι είναι αρκετά σπάνιο για παιδιά τόσο μικρής ηλικίας και ότι δεν έχουν δει ποτέ μωρά να έρχονται σε τόσο “καλή” κατάσταση, καθώς τα περισσότερα μωρά είναι ήδη μπλε κατά τη εισαγωγή.
Ίσως το μόνο θετικό τελικά ήταν ότι στη ΜΕΘ μας επισκέφτηκαν καρδιολόγοι που μας ρώτησαν για την κάλτσα και σχετικές πληροφορίες, λέγοντας ότι σκοπεύουν να αγοράσουν κάλτσες για παιδιά που έχουν διαγνωστεί με καρδιακά προβλήματα και έχουν καταγραφεί στην καρδιολογία.

Jakub – IT Manager

Καλάθι αγορών
Scroll to Top