Ζωή χωρίς φόβο, χάρη στην κάλτσα από την OWLET!

Ζωή χωρίς φόβο, χάρη στην κάλτσα από την OWLET!


Όταν μου εμφανίστηκε η διαφήμιση της OWLET, αφού διάβασα σε τί χρησιμεύει, ήξερα ότι αυτό ήταν κάτι που χρειαζόμασταν. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να το αντέξουμε οικονομικά, αλλά η καταπληκτική OWLET μας παρείχε συνεργασία και έτσι γνωρίσαμε τη μοναδικότητα αυτής της κάλτσας. Μπορεί να παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό, τις τάσεις ύπνου και τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα.

Ο γιος μου έχει γεννηθεί με σύνδρομο Down (Ντάουν), έχει κάνει 7 χειρουργικές επεμβάσεις και έχουμε ακόμα περισσότερες, συμπεριλαμβανομένων δύο επεμβάσεων καρδιάς. Ο έλεγχος των κορεσμών είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Οι χειρουργικές επεμβάσεις όμως τόνισαν τον φόβο του να έχει κάτι ξένο στο σώμα του και έκτοτε είναι τεράστιο πρόβλημα. Όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο αντιστέκεται, ΑΛΛΑ! Επειδή η OWLET είναι εξαιρετικά άνετη, δεν ενοχλεί καθόλου το γιο μου. Δεν έχει κανένα πρόβλημα να την φοράει στο πόδι του. Δεν τον εμποδίζει, δεν τον πιέζει, δεν τον κόβει και κυρίως δεν του περιορίζει το χώρο, δεν χρειάζεται να κρατάει το χέρι ή το δάχτυλό του όπως όταν μετράει τον κορεσμό στο δάχτυλό του και γι’ αυτό το αποδέχεται.

Τι σημαίνει αυτό για μένα; Κοιμάμαι καλά, ειδικά σε περίπτωση που είναι άρρωστος! Το να κοιμάμαι στο κρεβάτι μου όταν αυτός είναι άρρωστος και να μην φοβάμαι μήπως με πάρει ο ύπνος, είναι πολύ λυτρωτικό για μένα. Σημαίνει ότι είμαι και εγώ ήρεμη, κάτι που είναι το πιο σημαντικό για ένα μωρό. Ευτυχισμένος γονιός = ευτυχισμένο παιδί. Η εφαρμογή στο τηλέφωνό σας θα σας ειδοποιήσει εάν η κάλτσα έχει μετακινηθεί από το πόδι και δεν μπορεί να παρακολουθήσει σωστά τις μετρήσεις ή εάν κάτι δεν πάει καλά. Μπορώ να δω τα πάντα απομακρυσμένα από το τηλέφωνό μου, χωρίς να πάω στο δωμάτιό του για να ελέγξω την αναπνοή του και να χαλάσω τον ύπνο του. Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα είναι η κάμερα, την οποία μπορώ να κοιτάξω για να δω αν σηκώθηκε κατά λάθος και άφησε τη δική του κάλτσα. Εκτιμώ πολύ το γεγονός ότι μπορώ να το κουβαλάω παντού χάρη στο power bank. Όπου και όποτε υποψιάζομαι ότι κάτι δεν πάει καλά, μπορώ να ελέγξω γρήγορα και αμέσως ό,τι χρειάζομαι. Για εμάς, η OWLET άλλαξε τη ζωή μας για να είμαστε ήρεμοι, χαρούμενοι και χωρίς άγχος. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Η μαμά του μικρού Ματίας

Καλάθι αγορών
Scroll to Top