Θα λάβετε το σταθμό βάσης, την ηλεκτρονική κάλτσα, τρία μεγέθη κάλτσας για να προσαρμόζεται στο πόδι του μωρού σας κατά την ανάπτυξη του, ένα εγχειρίδιο χρήσης, έναν προσαρμογέα AC και καλώδια φόρτισης.

Η Smart Sock χρησιμοποιεί τεχνολογία παλμικής οξυμετρίας για να συγκεντρώσει δεδομένα για τον καρδιακό παλμό και τα επίπεδα οξυγόνου του μωρού σας. Το ηλεκτρονικό συστήμα στέλνει τον καρδιακό παλμό και τα επίπεδα οξυγόνου του μωρού σας στο Σταθμό Βάσης. Στη συνέχεια, ο Σταθμός Βάσης στέλνει τον καρδιακό παλμό του μωρού σας και τα επίπεδα οξυγόνου στο smartphone σας.

Η Smart Sock και ο σταθμός βάσης συνδέονται μέσω Bluetooth χαμηλής ενέργειας. Το WiFi είναι απαραίτητο μόνο εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να δείτε ζωντανά τις μετρήσεις εξ αποστάσεως. Ο Σταθμός Βάσης είναι το κύριο σύστημα ειδοποιήσεων, επομένως εάν το WiFi σας διακοπεί ή το τηλέφωνό σας κλείσει (ή δεν το έχετε μαζί σας), ο Σταθμός Βάσης είναι σχεδιασμένος για να εξακολουθεί να στέλνει ειδοποιήσεις. Αν και δεν απαιτείται σύνδεση WiFi, θα σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία χρήστη. Το WiFi μέσω HotSpot δεν συνιστάται.

Η Owlet Smart Sock 3 ταιριάζει στα περισσότερα παιδιά ηλικίας έως δεκαοκτώ μηνών ή λίγο παραπάνω από 13 κιλά. Το Owlet Smart Sock Plus και το Smart Sock Extension Pack περιλαμβάνουν υφασμάτινες κάλτσες που ταιριάζουν σε παιδιά έως 5 ετών ή περίπου 25 κιλά.

Ναί! Η έξυπνη κάλτσα Owlet είναι χαμηλού προφίλ και χωράει ακόμη και κάτω από μια κανονική κάλτσα. Απλώς βεβαιωθείτε ότι η Έξυπνη Κάλτσα εφάπτεται στο δέρμα, ότι υπάρχει αρκετός χώρος για να εφαρμόζει άνετα το πόδι του μωρού σας και ότι η πιτζάμες με την έξυπνη κάλτσα δεν είναι πολύ στενές.

Ναι, η υφασμάτινη κάλτσα πρέπει να πλένεται τακτικά στο χέρι χρησιμοποιώντας ένα ήπιο απορρυπαντικό. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφαιρέσει τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα πριν από το πλύσιμο. Συνιστούμε να πλένετε την υφασμάτινη κάλτσα μία φορά την εβδομάδα ή όσο χρειάζεται. Αυτό θα βοηθήσει στη διατήρηση της απόδοσης του προϊόντος όπως προβλέπεται και θα μειώσει την πιθανότητα ερεθισμού του δέρματος. Παρακαλούμε πλένετε τις κάλτσες τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα με κρύο νερό, είτε στο χέρι, είτε στο πλυντήριο σε τσάντα ρούχων στον ευαίσθητο κύκλο. Αφήστε να στεγνώσει στον αέρα. Μην τη βάζετε στο στεγνωτήριο καθώς η θερμότητα από το στεγνωτήριο πιθανώς να παραμορφώσει το παράθυρο βινυλίου και να κάνει το ύφασμα να χάσει το σχήμα του πιο γρήγορα. Τα πόδια του μωρού μπορεί να ιδρώσουν τη νύχτα και τα βακτήρια λατρεύουν να αναπτύσσονται σε ζεστά, υγρά περιβάλλοντα, οπότε και το τακτικό πλύσιμο θα κρατήσει τα πόδια του μικρού σας χαρούμενα και υγιή!

Η Owlet Smart Sock συνοδεύεται από 3 υφασμάτινες κάλτσες (μέγεθος 1-3). Οι κάλτσες μας έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σε μωρά έως 18 μηνών ή από 6 έως 25 κιλά. Το πραγματικό μέγεθος και η εφαρμογή μπορεί να διαφέρουν, καθώς τα πόδια των μωρών έχουν όλα διαφορετικά σχήματα. Είναι σημαντικό να έχετε μια άνετη εφαρμογή, αλλά να μην βάζετε ποτέ την κάλτσα πολύ σφιχτά.

Ναι, οι υφασμάτινες κάλτσες μας διατίθενται σε διάφορα χρώματα από μέντα, σκονισμένο τριαντάφυλλο και πράσινο της θάλασσας.

Ναι, προσφέρουμε 2 χρόνια εγγύηση από την ημερομηνία εγκατάστασης της εφαρμογής. Δύο κοινά ζητήματα που έχουμε δει και τα οποία δεν καλύπτονται από την εγγύηση είναι οι αισθητήρες που έχουν υποστεί ζημιά από κατοικίδια ή έχουν μπει κατά λάθος στο πλυντήριο ρούχων.

Η έξυπνη κάλτσα Owlet είναι ένα καταναλωτικό προϊόν που παρέχει στους γονείς πληροφορίες για την ευεξία του μωρού τους, καθώς και ηρεμία κάθε φορά που ο γονέας βάζει το παιδί του για έναν υπνάκο ή για βραδινό ύπνο. Η Owlet Smart Sock δεν είναι εγκεκριμένη από τον FDA ιατρική συσκευή και έχει σχεδιαστεί και προορίζεται για οικογένειες με υγιή βρέφη. Δεν προορίζεται για να αντικαταστήσει τις πρακτικές ασφαλούς ύπνου.

Η παλμική οξυμετρία χρησιμοποιείται σε νοσοκομεία των ΗΠΑ από το 1987 και δεν έχουν βρεθεί μακροχρόνιες επιπτώσεις. Η παλμική οξυμετρία παραδοσιακά δε δημιουργεί έγκαυμα, ούτε βλάπτει τους ασθενείς, ενώ έχουμε λάβει περαιτέρω μέτρα για να ελαχιστοποιήσουμε κάθε κίνδυνο. Εάν χρησιμοποιηθεί όπως συνιστάται, δεν θα πρέπει να βλάψει το μωρό σας.

Δεν χρειάζεται ποτέ να αλλάξετε μπαταρία. Η κάλτσα τροφοδοτείται από μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία σε σχήμα νομίσματος (όπως αυτή που θα βρείτε στα ρολόγια χειρός). Ωστόσο, η κάλτσα σας θα πρέπει να φορτίζεται καθημερινά.

Και οι δύο γονείς μπορούν να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες και τα στατιστικά στοιχεία υγείας του παιδιού τους στην εφαρμογή μέσω των αντίστοιχων smartphone τους, επιτρέποντας και στους δύο να παρακολουθούν το παιδί τους.

Ναί! Ο Σταθμός Βάσης είναι το κύριο σύστημα ειδοποιήσεων για τη Smart Sock. Αν και δεν θα μπορείτε να δείτε ζωντανά τις μετρήσεις, ο Σταθμός Βάσης έχει σχεδιαστεί για να σας ειδοποιεί εάν ο καρδιακός παλμός ή τα επίπεδα οξυγόνου του μωρού σας βρεθούν εκτός κανονικών ορίων.

Ναι, προσφέρουμε Owlet Cam! Μεταδίδει βίντεο 1080p HD μέσα από την εφαρμογή Owlet. Η κάμερα διαθέτει νυχτερινή όραση, αμφίδρομο ήχο, ήχο παρασκηνίου, αισθητήρα θερμοκρασίας δωματίου, κρυπτογραφημένο WiFi, ευρυγώνιο φακό 130 μοιρών και πολλά άλλα. Η κάμερα λειτουργεί τέλεια μόνη της, αλλά ενσωματώνεται και με την Owlet Smart Sock.

Θα ειδοποιηθείτε εάν η οθόνη δεν λαμβάνει έγκυρες μετρήσεις και εάν η κάλτσα έχει πέσει.

Κάθε παιδί θα χρειαστεί τη δική του ξεχωριστή και πλήρη συσκευή Smart Sock, αλλά με τη νέα εφαρμογή Owlet, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε πολλά παιδικά προφίλ και συσκευές Owlet, όλα στην ίδια εφαρμογή!

Η Smart Sock δεν είναι ιατρική συσκευή. Δεν προορίζεται για χρήση ως ιατρική συσκευή ή για αντικατάσταση ιατρικής συσκευής. Δεν προορίζεται για τη διάγνωση, τη θεραπεία, την ανακούφιση ή την πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας ή κατάστασης υγείας ή τη διερεύνηση, αντικατάσταση ή τροποποίηση της ανατομίας ή οποιασδήποτε φυσιολογικής διαδικασίας. Η έξυπνη κάλτσα Owlet προορίζεται για υγιή μωρά ηλικίας έως 18 μηνών και τα όρια ειδοποίησης της Owlet Smart Sock δεν είναι τόσο αυστηρά όσο μιας ιατρικής οθόνης. Αυτό το προϊόν προορίζεται μόνο για να σας βοηθήσει στην παρακολούθηση της ευημερίας του μωρού σας και δεν προορίζεται να σας αντικαταστήσει ως φροντιστή. Είστε υπεύθυνοι για την υγεία και την ευημερία του μωρού σας και ακολουθείτε τις οδηγίες ασφαλούς ύπνου, υγείας και φροντίδας. Μη χρησιμοποιείτε τη Smart Sock ως διαγνωστικό εργαλείο. Μη χρησιμοποιείτε την Smart Sock εάν ο γιατρός σας συστήσει τη χρήση παλμικού οξύμετρου νοσοκομείου. Μην χρησιμοποιείτε την Smart Sock εάν ο γιατρός σας συστήσει τη χρήση συσκευής παρακολούθησης άπνοιας στο νοσοκομείο. Μη χρησιμοποιείτε την Έξυπνη Κάλτσα ως δικαιολογία για μη ασφαλής συνήθειες ύπνου. Μη χρησιμοποιείτε την Έξυπνη Κάλτσα ως αντικατάσταση ή αντί της φροντίδας ενηλίκων.

Μπορεί να έχετε έρθει σε επαγή με αυτήν την τεχνολογία στο ιατρείο. Η παλμική οξυμετρία είναι ένα μια μικρή συσκευή, η οποία μοιάζει με κλιπ και τοποθετείτε στο δάχτυλό, όταν πηγαίνετε στο νοσοκομείο. Ένα μικρό φως διαπερνά το δέρμα σας και η ποσότητα της ροής του αίματος και τα επίπεδα οξυγόνου υπολογίζονται με βάση το πόσο φως μεταδίδεται σε έναν αισθητήρα.

Χρησιμοποιεί Bluetooth 4.0 Low Energy (2,4 GHz). Η Smart Sock δεν δέχεται παρεμβολές από συναγερμούς σπιτιού, κινητά τηλέφωνα ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. Ο Σταθμός Βάσης χρησιμοποιεί επίσης WiFi για να επικοινωνεί μέσω του διαδικτύου σας στο cloud μας.

Όχι, η οθόνη δεν είναι πάντα ενεργοποιημένη και χρησιμοποιεί Bluetooth Low Energy (BLE) για να επικοινωνεί περιοδικά με το τηλέφωνό σας. Τα ραδιοκύματα που παράγονται από τη συσκευή είναι πάνω από είκοσι φορές χαμηλότερα από αυτά των κινητών τηλεφώνων που έχουμε στις τσέπες μας όλη την ημέρα.

Η εφαρμογή Owlet είναι συμβατή με συσκευές με iOS 13 ή νεότερη έκδοση και με συσκευές με Android 7.0 ή νεότερη έκδοση.

Ο αισθητήρας Owlet Smart Sock περιέχει μια μικρή μπαταρία που θα αδειάσει μετά από μεγάλες χρονικές περιόδους. Εάν την αφήσετε να αδειάσει εντελώς, μπορεί να επηρεάσει την ικανότητα του αισθητήρα να ανακτήσει τις αρχικές του ιδιότητες. Υπάρχουν 6 βήματα για την επιτυχημένη αποθήκευση της Smart Sock σας.
1. Φορτίστε πλήρως τον αισθητήρα από τον τροφοδοτούμενο σταθμό βάσης (βεβαιωθείτε ότι ο σταθμός βάσης είναι συνδεδεμένος στην πρίζα κατά τη φόρτιση του αισθητήρα
2. Αποσυνδέστε τον αισθητήρα από το σταθμό βάσης.
3. Απενεργοποιήστε τον αισθητήρα αμέσως μετά την αποσύνδεση από το σταθμό βάσης.
4. Αποσυνδέστε το σταθμό βάσης.
5. Αποθηκεύστε τον αισθητήρα και το σταθμό βάσης σε δροσερό και ξηρό μέρος.
6. Επαναφορτίστε τον αισθητήρα κάθε 6 μήνες και ακολουθήστε τα βήματα 1-5.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top