Σχετικά με την Owlet

Η Owlet είναι μια καινοτόμος μάρκα που ειδικεύεται στην κατασκευή έξυπνων συσκευών για μωρά και μικρά παιδιά. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2013 στο Πρόβο της Γιούτα των ΗΠΑ. Οι ιδρυτέςτης, ο Kurt Workman και ο Jordan Monroe, ανησυχούσαν για την ασφάλεια του μωρού τους κατά τα νυχτερινά ξυπνήματα για να βεβαιωθούν ότι ήταν καλά. Έτσι αποφάσισαν να χαρίσουν
στους γονείς έναν πιο ξεκούραστο ύπνο και να δημιουργήσουν ένα προϊόν που τους επιτρέπει να παρακολουθούν το μωρό τους και να λαμβάνουν πάντα τις πληροφορίες που χρειάζονται, την κατάλληλη στιγμή.

Έτσι λοιπόν γεννήθηκε το πρώτο προϊόν της Owlet, η Smart Sock. Το 2015, η εταιρεία παρουσίασε μια δεύτερη έκδοση που παρακολουθούσε επίσης τον καρδιακό παλμό και τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα. Έκτοτε, χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής, εργάζονται συνεχώς για τη βελτίωση των προϊόντων ώστε να είναι ασφαλή, αξιόπιστα και εύχρηστα. Έχουν αναπτυχθεί νέες γενιές έξυπνων καλτσών και η σειρά προϊόντων έχει επίσης επεκταθεί ώστε να περιλαμβάνει έξυπνες κάμερες για την παρακολούθηση του ύπνου και τη μέτρηση της θερμοκρασίας και της υγρασίας του δωματίου.

Η Owlet έχει γίνει μία από τις κορυφαίες μάρκες στη φροντίδα νεογνών και βρεφών, μέσω συνεχούς καινοτομίας, έχοντας κερδίσει πολλά βραβεία. Έχει παρακολουθήσει περισσότερους από 4,2 δισεκατομμύρια καρδιακούς παλμούς μωρών και αυτός ο αριθμός εξακολουθεί να αυξάνεται. Πάνω από ένα εκατομμύριο γονείς έχουν ήδη εμπιστευτεί την Owlet – συν το 94%
από αυτούς έχουν επιβεβαιώσει ότι τους βοηθά να κοιμούνται πιο ήσυχοι και το 96% να αισθάνονται λιγότερο άγχος. Η ικανοποίηση των γονιών με τα προϊόντα Owlet μιλάει γι' αυτούς και δίνει στην εταιρεία το κίνητρο να συνεχίσει τις προσπάθειές της. Η εταιρεία δραστηριοποιείται επί του παρόντος στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και την Ευρώπη.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top